Részegedj Okosan Társasjáték, Nevesajándék - Ivós Társasjáték - Részegedj Okosan | Pepita.Hu

Társasjáték PF019 Részegedj Productnum: 4555844 Barcode: 5999091629182 Size: 18x18x6 cm Material: üveg, fa Gr. price: 3 330 Ft Temporary out of stock.

Árukereső

Egy igazán szórakoztató társasjáték olyan baráti társaságoknak, akik nem riadnak vissza egy kis alkohol elfogyasztásától. Mezőről mezőre haladva játékos feladatok közben derül ki, dől el leghamarabb hogy ki bírja legtovább. Fogjon maximum 6 elvetemült, mindenre elszánt barátot, szerezzen be minél több alkoholt, üljenek a tábla köré és már indulhat is a játék! A játék lényege, hogy a táblán lévő instrukciók pontos betartása mellett minél előbb és minél józanabbul célba érjünk. A játék során többféle alkohol fajtával ismerkedhetnek meg a játékosok. A doboz 2 társasjátékot tartalmaz A/3-as méretben. Az egyik a híres Alkoholi, melyet csak haladóknak ajánljuk és csak a legkeményebbek játsszák töménnyel. A másik társaság összekovácsoló játék pedig a Részegedj okosan, melyet kezdőknek és középhaladóknak ajánljuk, akik csak hangulatba akarják hozni a társaságot, de nem a teljes lerészegedés a cél. A játék alkoholfogyasztásra buzdít! A játékot mindenki saját felelősségére használhatja! Szigorúan 18 éven felülieknek ajánljuk.

  1. Tőrők : Alpina Sport Ancho tőr narancs
  2. Csorna női divat
  3. X-Faktoros győztesek: szerelem vagy barátság? | 168.hu
  4. Részegedj okosan társasjáték rendelés
  5. Részegedj okosan társasjáték klub
  6. Bordó arany köröm minták
  7. Vásárlás: Bohéma Games Alkoholi és Részegedj okosan! Vicces ajándék árak összehasonlítása, Alkoholi és Részegedj okosan boltok
  8. 444 hu disqus rusaboy
  9. Eladó DELL M6800 Hirdetések BUDAPEST megye területén - Adokveszek
  10. Részegedj okosan társasjáték webáruház
  11. Libegő jegyárak 2010 qui me suit
  12. Bioptron lámpa - Index Fórum

Webáruház

hu! Felnőtt társasjátékaink itt is elérhetőek: felnotttarsasok. hu. Így is ismerheti: Alkoholi és Részegedj okosan, AlkoholiésRészegedjokosan Galéria

Alkoholi és Részegedj Okosan! A két legismertebb ivós társasjáték, amelyeket meg is vásárolhatsz, de elkészítheted magad is. Ha jól megnézed a képet, minden magyarázat feleslegessé válik a játék brutalitását illetően.

Társasjáték – Felnőtteknek – Részegedj okosan! Termék rendeltetése: Tréfás ajándéktárgy, mely egyben ívós, vicces társasjáték is felnőttek részére: Részegedj okosan! Csomag tartalma: 6 db bábu, 1 db dobókocka, 1 db. játéklap. Befoglaló mérete: 21 x 2 x 30 cm. Anyaga: papír, műanyag Csomagolás: celofán ( Fontos: nincs hozzá díszdoboz!!! ) Tipp: MÉRTÉKKEL IGYÁL, és SOHA ne vezess alkoholos állapotban!