Elemes Éjszakai Fény

1 cm · Méret, mélység: 4. 5 cm · Méret, szélesség: 6. 5 cm · Szín: Fehér · Teljesítmény: 0. 6 W · Teljesítmény fényforrásonként: 0. 6 W · Tápellátás: Elemekről üzemeltetett · Üzemi feszültség: 4. 5 V Figyelem: Elemek nélkül szállítjuk. Vélemények a termékről Laky Szeged | Termék előnyei Kellemes nem túl nagy, de elég fény Termék hátrányai Elemes, adapter nem jár hozzá. Teszi a dolgát. mariase | Termék előnyei Nagyon jó. Szüleimnek vásárolta, hogy éjszaka ne kelljen villanyt kapcsolni, ha a fürdőszobába mennek. Nagyon jól működik, és Ők is örülnek a lámpának. Termék hátrányai Nem tapasztaltam. Mindenképpen jó vásár volt. Írja meg véleményét a termékről: A KATEGÓRIA TOVÁBBI TERMÉKEI Elérhető, 4-5 munkanap 1 690 Ft 31 690 Ft 6 290 Ft 6 790 Ft 2 190 Ft 4 590 Ft

  1. Zen templom
  2. PIR MOZGÁSÉRZÉKELŐS 8x LED LÁMPA ELEMES - AKKUS IRÁNYFÉNY ÉJJELI ÉJSZAKAI FÉNY
  3. Elemis ejszakai feny products
  4. Elemes éjszakai feng shui traditionnel
  5. Elemes éjszakai feng shui
  6. Mozgásérzékelős, elemes, éjjeli vagy irányfény, természetes fehér

Zen templom

elemis ejszakai feny reviews

PIR MOZGÁSÉRZÉKELŐS 8x LED LÁMPA ELEMES - AKKUS IRÁNYFÉNY ÉJJELI ÉJSZAKAI FÉNY

elemis ejszakai feny products

Elemis ejszakai feny products

Nyitóoldal Lakáskultúra Lámpák & világítás Beltéri világítás Gyerekszoba lámpák Éjszakai fény Cikkszám 3147790 Cikkszám 3147790 3db AA elem, nem tartozék Méretek és tömeg (nettó) Tömeg: 116 g Magasság: 11, 0 cm Szélesség: 17, 5 cm Mélység: 5, 0 cm Csomag Az árucikk szállítási díja 1690 Ft. A tételt csomagként küldjük el, a kézbesítés 4-6 napon belül történik. A csomagként valamint szállítmányozóval továbbítható árucikkek egyidejű megrendelése esetén a szállítási költségek eltérhetnek. A szállítási díj nem az árucikkek számán alapul, azt a legmagasabb szállítási költségű termék határozza meg ugyanazon megrendelésen belül. A csomagként nem feladható tételeket egy szállítmányozó cég szállítja otthonába. A fuvarozó minden esetben csak kaputól kapuig (gépjárművel járható terület) köteles az árut eljuttatni. Más vásárlók által vásárolt egyéb termékek A termékek megadott ára és elérhetősége az "Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.

Elemes éjszakai feng shui traditionnel

elemes éjszakai fény hercegnője

Elemes éjszakai feng shui

Ár: 2. 920 Ft (2. 299 Ft + ÁFA) NEM KAPHATÓ! Kifutás dátuma: 2020-10-07 Leírás és Paraméterek 2 év garancia Elemes / akkus 8x LED-es éjszakai fény beépített mozgásérzékelővel, alkonykapcsolóval. Az alkonykapcsoló érzékeli a sötédedést, ekkor készenléti üzemmódba kerül a mozgásérzékelős lámpa ( nappali fényben inaktív). A mozgás észlelésekor bekapcsolja a LED lámpát. A 8 darab fehér LED alacsony energiafelhasználást tesz lehetővé, infravörös mozgásérzékelővel ( éjszakai is lát) A sötétben biztos tájékozódás Manuális be- és kikapcsolás Hatékony energiafelhasználás Hálózatfüggetlen, ezért bárhova elhelyezhető, letehető, falra szerelhető Érzékelési távolság kb 5méter EGYÉB: 1. Mini alakja. 2. Finom megjelenésű design. 3. Automatikus váltás a észlelésekor az emberek jönnek. 4. Super energiatakarékos, nagyon hosszú készenléti idő, szuper érzékeny számított 3 méter távolságból. 5. Beépített fényérzékelő, amely identitást éjjel-nappal önmagában, 6. Használja szuper fehér LED. 7. A 8 * Auto infravörös érzékelő fény lámpa.

Mozgásérzékelős, elemes, éjjeli vagy irányfény, természetes fehér

  • Elemes éjszakai feng shui http
  • Olala nyuszis éjszakai fény pink-elemes | Pepita.hu
  • Mozgásérzékelős éjszakai fény elemes
  • Elemes éjszakai feng shui traditionnel
  • Társkereső 50 felett. Találja meg Ön is a párját vagy új barátokat!, 50 plusz ingyenes társkereső
  • Kiságy játékhíd és éjszakai fény elemes, Rainbow Sky, több színben, Chicco
  • LED-es éjszakai fény mozgásérzékelővel, elemes, fehér - arumania.hu

JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár