Hotel Tókert Lillafüred – Hotel Tókert*** - 50%-Os Kupon · Mai­kupon.Hu

Hasznos 1 Vicces Tartalmas Érdekes Gyenge 2015. március 4. a párjával járt itt Bónusz Brigád kuponnal voltam a hotelben, két éjszakát. Meglehetősen vegyesek a tapasztalataim. A személyzet nagyon kedves és illedelmes volt, de ezen kívül több jót nem nagyon tudok említeni. A szobánk első ránézésre korrekt volt, de később kiderült, hogy az egyik ágy gyakorlatilag, ha pislogtunk, akkor is nyikorgott, a matracok se voltak a legtisztábbak, se kényelmesek. 5 Személyzet 3 Tisztaság 3 Ár / érték arány 3 Kényelem 3 Szolgáltatások 4 Étkezés 5 Elhelyezkedés Milyennek találod ezt az értékelést? Hasznos 4 Vicces Tartalmas Érdekes Kiváló 2015. február 22. a párjával járt itt Ma érkeztünk haza Lillafüredről, rögtön el is határoztuk, hogy mindenképpen visszamegyünk a barátainkkal együtt. A Tókert hotel nagyon szép, tiszta, kedves a fogadtatás és a további segitségnyújtás, tájékoztatás is. A reggeli bőséges, minden friss, finom, úgyszintén a vacsora is bőséges és izletes, kedves a kiszolgálás, a vacsoránál kellemes meglepetés a hely hangulatához illő élőzene.

Hotel Tókert Lillafüred vélemények - Jártál már itt? Olvass véleményeket, írj értékelést!

  1. Go ahead jelentése
  2. Hotel Tókert Lillafüred vélemények - Jártál már itt? Olvass véleményeket, írj értékelést!
  3. Nav ügyfélszolgálat szolnok altalanos
  4. Index - Belföld - Cáfol az OBH: Schadl György nem fordult az elnökhöz, hogy kirúgasson egy bírót
  5. Hotel Tókert Lillafüred - Szallas.hu
  6. Hotel tókert lillafüred
  7. Az öreg hölgy látogatása - Új bemutató a Szigligeti Társulatnál
  8. Hotel Tókert (Lillafüred) - szallas.hu
  9. Magyar közút facebook like

Miskolc (Lillafüred) Hotel Tókert szállás, szálláshely, panzió - BelföldiSzállások.hu

Hotel Tókert Lillafüred vélemények - Jártál már itt? Olvass véleményeket, írj értékelést! >> >> >> >> >> Hotel Tókert Lillafüred 4, 7 Kategória Három csillagos szálloda Hotel Tókert Lillafüred bemutatkozása A Hotel Tókert egyedülálló környezetben várja vendégeit Lillafüreden, a Hámori-tó partján. A vízesések és hatalmas fák ölelésében megbújó hotel háromcsillagos kényelemmel, látványkonyhával és számos kikapcsolódási lehetőséggel várja az ide látogatókat. Tovább olvasom >> Az erdei kisvasút a gyerekek kedvencévé válhat, a túrázók feltérképezhetik a Bükk rejtekeit, a fürdőzni és relaxálni vágyók pedig ellátogathatnak Miskolctapolcára, ahol a különleges Barlangfürdőben kényeztethetik testüket-lelküket egyaránt. Jártál már itt? Írd meg a véleményed! Ezek a szállások is érdekelhetnek Legjobb ár 2022. 12. 22-ig Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel Egerszalók 100. 000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval Szuper Palota napok 2022. 22-ig Hunguest Hotel Palota Lillafüred 78. 121 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval Tavaszváró 2022.

Hotel Tókert Lillafüred - Hotelguru.ro

Hotel Tókert: Szállodai szállás Miskolc - Lillafüred - Pensionhotel

Hotel Tókert (Lillafüred) - szallas.hu

A cég az ingatlant 1997-ben árverésen vásárolta, a rajtalévő romos állapotú Weidlich-villával. Az ezt követő években felújítások és új épületek építése következtek: többek közt az étterem, a nyitott terasz, a recepciós épület és 8 db szoba építésével valósultak meg a fejlesztések. 2011-ben kaptuk meg a három csillagos minősítést, s jelenleg édesapám: Szabó Ferenc mellett, jómagam: Szabó Zoltán és sógorom: Vass Gábor vezetjük a céget.

Hotel Tókert Lillafüred - Hovamenjek.hu

5 Személyzet 5 Tisztaság 5 Ár / érték arány 5 Kényelem 5 Szolgáltatások 5 Étkezés 5 Elhelyezkedés Milyennek találod ezt az értékelést? Hasznos 2 Vicces Tartalmas Érdekes 28 értékelés / 3 oldalon Az értékeléseket az Ittjá felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjá véleményét. Ön a tulajdonos, üzemeltető? Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik. 3517 Lillafüred, Erzsébet sétány 3. +36 46 533560 Legnépszerűbb cikkek Érdekes cikkeink

Az ajánlat feltételei A kupon beváltható 2014. április 30-ig! A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük! Most fizetendő: 3 200 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni! Az ajánlat felhasználható 2014. április 30. -ig, kiemelt időszakok kivételével! Előzetes időponegyeztetés szükséges! Elérhetőség: Hotel Tókert Szálloda és Étterem Tel. : (46) 531-203 E-mail: A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes. Szolgáltató Hotel Tókert Szálloda és Étterem Weboldal Telefon Szolgáltatás helye 3517 Miskolc-Lillafüred, Erzsébet sétány 3. Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Hasznos 1 Vicces Tartalmas Érdekes Kiváló 2016. május 18. a párjával járt itt Tavaly nyáron Miskolctapolcán jártunk s már akkor szerettünk volna eljutni Lillafüredre, de az akkori szálláshelyünk kritikán aluli volt (de ez egy másik értékelés lesz), hogy egy éjszaka után eljöttünk. Ezért külön örültem, hogy idén találtunk egy kuponos oldalon szállást Lillafüredre. Kicsit félve mentünk. 4 Személyzet 5 Tisztaság 5 Ár / érték arány 5 Kényelem 4 Szolgáltatások 5 Étkezés 5 Elhelyezkedés Itt fényképeztem: Milyennek találod ezt az értékelést? Hasznos 3 Vicces Tartalmas Érdekes Kiváló 2016. április 12. gyerekekkel járt itt Nagyon jó hely. Barátságos, kedves a személyzet, a környék gyönyörű, kirándulásra tökéletes, több éjszakát lehet tölteni úgy, hogy minden napra jusson program, akár egész napos. A szállás és az étterem is nagyon jó, a kerthelyiség hangulatos. A szoba kényelmes, tiszta. Látnivaló rengeteg van a környéken. Ajánlani tudom csak. Három csillaghoz maximálisan méltó. 5 Személyzet 5 Tisztaság 5 Ár / érték arány 5 Kényelem 5 Szolgáltatások 5 Étkezés 5 Elhelyezkedés Milyennek találod ezt az értékelést?

  1. Bajót eladó ház
  2. Vodafone feltöltőkártya hol kapható payment
  3. Fejbőr vérkeringés fokozása
  4. 11 matek tananyag angolul