Indie Játék Jelentése - Independent Jelentése Magyarul

Olyan élmény ez, mintha odateleportáltak volna minket Aprajafalvára, hogy segítsük a törpék harcát Hókuszpók ellen. A játék talán kicsit rövid és többet is ki lehetett volna hozni belőle, de jó iránymutatás lehet a VR-fejlesztők számára. Return of the Obra Dinn A Return of the Obra Dinn valószínűleg az egész év legegyedibb játéka, fejlesztője az a Lucas Pope, akinek a szintén nem hétköznapi, útlevél-ellenőrzős Papers, Please-t köszönhetjük. Az Obra Dinnt nem egyszerű körbeírni, élménye leginkább talán a nyomozós Her Storyra hasonlít. A történet szerint a címbeli hajó 1802-ben tűnt el, de aztán 1807-ben váratlanul és élő utas híján felbukkan egy kikötőben, a Kelet-indiai Társaság biztosítási ügynökeként pedig nekünk kell kinyomoznunk, hogy mégis mi a fene történt a 60 fős legénységgel. Ehhez egy iránytűt is felhasználhatunk, melynek segítségével visszanézhetjük az áldozatok utolsó pillanatait. A rejtély felgöngyölítése rendkívül izgalmas élmény, a homokrajzszerű, de közben 3D-s grafika pedig páratlanul egyedi.

  1. A nagy indie lista - LOGOUT.hu Játékok cikk
  2. Hogyan lett népszerű az indie játék? - Tracey Lien nyomán - jateknaplo.blog.hu
  3. BEST OF 2018: Az év legjobb indie játékai
  4. Az indie játékok térhódítása
  5. Magyarul

A nagy indie lista - LOGOUT.hu Játékok cikk

indie játék jelentése magyarul

Hogyan lett népszerű az indie játék? - Tracey Lien nyomán - jateknaplo.blog.hu

BEST OF 2018: Az év legjobb indie játékai

Az indie játékok térhódítása

4. hely - Darwinia Az Introversion játéka voltaképp a mesterséges intelligencia kutatására jött létre. A stratégiai, akció, logikai és kalandjáték, illetve isten játék elemeket összemixelő alkotás szereplői valóban digitális lények, egészen új értelmet adva a játékvilágnak. A New Age Gaming Magazine 97-et adott erre a címre, amely az újság életének legmagasabb értékelése: emellett több díjat, és kiváló ajánlatot is nyert a játék. A Darwinia már az intrójával megnyeri az ember szívét, hiszen a régebbi, 8/16-bites világra utalások tucatjait tartalmazza. Tény, első látásra kissé furcsa lehet ez a fajta digitális világ, azonban aki rászánja magát, hogy megismerje, arra rengeteg függőségben eltöltött óra vár. A játéknak X360-on Darwinia+ nevű verziója látezik, készült egy Multiwinia nevű multis változat is. Érdekesség, hogy amikor a Darwinia a Steambe bekerült, akkor az egyik, 8-bites cracktro-kra (feltört játékok intrói) emlékeztető beveztője miatt egy Valve alkalmazott hosszú órákon át azt hitte, valaki feltörte a Steam hálózatát... 3. hely - Unfinished Swan A játék prototípusát már 2008-ban láthattuk, akkor a kollégákkal nagyokat néztünk, mennyire zseniális a teljesen fehér világot fekete festéklövedékekkel kiszínező játékmenet.

Magyarul

  1. 90es évek horrorfilmjei - studemtuci’s blog
  2. Az 5 legjobb indie játék - a GameStar toplista
  3. Az indie játékok térhódítása
  4. Cristiano ronaldo autói
  5. Aldi miskolc munka
  6. Mit jelent az, hogy "Indie játék"?
  7. A nagy indie lista - LOGOUT.hu Játékok cikk

Ahogy azt már sokan megállapították, 2018 szerintünk is egy kifejezetten erős év volt videojátékos megjelenések szempontjából. Van azonban némi különbség aközött, hogy az AAA játékok piaca és az indie fejlesztők miért nevezhetők sikeresnek. A legnagyobb kiadók játékainak inkább az átlagszínvonala volt borzasztóan magas; nem sok olyan játék született, melyet ne lehetett volna minimum korrektnek nevezni, a rosszul sikerült fejlesztések ezért is keltettek olyan nagy felháborodást (Sea of Thieves, Fallout 76). A független projektek között viszont a százalékokat nézve csak néhány kiemelkedő siker akadt (nem csoda, idén is tengernyi kisebb megjelenés volt), de azok tényleg fantasztikusan jól sikerültek. Az idei évértékelő listák közül ezen volt a legnehezebb sorrendet állítani, de ez azt hiszem, hogy mindenki számára jó hír. Könnyen lehet, hogy az alább felsorolt játékok nagy részével egyáltalán nem találkoztatok, mert elvesztek a felhőkarcolónyi blockbusterek árnyékában, de ha szeretnétek valami rövidebb, mégis minőségi élménnyel lekötni magatokat az ünnepek alatt, akkor mind a 10 alábbi címet szívből ajánljuk!

  1. Gazdaság a dualizmus korban
  2. Bóbita apartman csopak a 1