Sobri Jóska Kalandpark Szállás

Ez a szállás 2 perces sétára van a vízparttól. A Kislőd Apartman kertre néző szállást kínál kültéri pihenősarokkal a Veszprém megyei Kislődön. A Balatonboglártól 39 km-re fekvő szálláshely díjmentes magánparkolót is kínál. A légkondicionált, 2 hálószobás apartmanban síkképernyős tévé, étkezősarok, valamint mikrohullámú sütővel és hűtőszekrénnyel felszerelt konyha kapott helyet. Törölköző és ágynemű is biztosított. A kellemes időtöltést terasz is szolgálja. A kertben grillező biztosított, a környék pedig túrázásra és kerékpározásra alkalmas. Balatonfüred 44 km-re, Balatonlelle pedig 39 km-re található a Kislőd Apartman szállásától. A legközelebbi reptér a 77 km-re lévő Hévíz–Balaton repülőtér. A vendégeit szeretettel váró Kislőd Apartman 2017. feb. 28. óta foglalható a A szállás fénypontja Nagyszerű elhelyezkedés: a nemrég itt megszállt vendégek kiválónak találták (9, 7) Ingyenes magánparkoló a helyszínen Éttermek és kávézók Étterem Sobri Jóska Kalandpark 0, 1 km Kávézó / bár A természet lágy ölén Legközelebbi reptér Hévíz-Balaton reptér 60 km * Minden távolságot légvonalban mérünk.

Legjobb kalandparkok Magyarországon - Lépj ki a komfortzónádból! - Szallas.hu Blog

Tudtátok, hogy Magyarországon több, mint 60 kalandpark létezik? És mindegyiknek megvan a maga különlegessége, a szolgáltatások vagy éppen a környezet terén. Itt megtaláljátok a teljes magyarországi kalandparkok és programok listáját, de természetesen konkrét javaslatokat is teszünk, tematikára lebontva. Földön, vízen, levegőben, és a többi! Miben különböznek a kalandparkok a vidámparkoktól? Habár mindkettőben a szórakozáson és az adrenalinon van a hangsúly, a vidámparkkal ellentétben a kalandparkok kifejezetten az aktív, sportos kikapcsolódást kínálják. A kalandpark tehát egy olyan szórakoztató létesítmény, ahol ügyességfejlesztő és izgalmas feladatokban tehetjük próbára a képességeinket. És hogy kinek mi jut eszébe egy kalandparkról? Valószínűleg olyasmik, hogy kihívás, száguldás, tériszony, természet… Aztán persze ott a végeláthatatlan lista, hogy konkrétan mi mindent találunk a kalandparkok kínálatában, bár ez attól is függ, melyik parknak mi a specialitása. Általánosságban elmondhatjuk, hogy találunk bobpályát, mászófalat, kötélpályát, szabadulószobát, hófánkot, trambulint, kalandösvényt, canopy pályát – és még sorolhatnánk.

Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark Kislôd vélemények - Jártál már itt? Olvass véleményeket, írj értékelést!

sobri jóska kalandpark szállás szeged

Nyíregyháza

Kislőd Apartman, Kislőd – 2022 legfrissebb árai

  1. Sobri Jóska Élménypark | Kálium Vendégház Mindszentkálla
  2. Legjobb kalandparkok Magyarországon - Lépj ki a komfortzónádból! - Szallas.hu Blog
  3. Szabadidő Kislőd településen - Hovamenjek.hu
  4. Sobri jóska kalandpark szállás pécs
  5. Sobri Jóska Kaland- és Élménypark Apartmanok Kislôd vélemények - Jártál már itt? Olvass véleményeket, írj értékelést!

Szabadidő Kislőd településen - Hovamenjek.hu

sobri jóska kalandpark szállás teljes film

– Balaton Ballooning, Cserszegtomaj Ha a talajszint már unalmas, és fent a magasban kalandoznál, az egyik legjobb program a Balaton Ballooning. Európa egyik legnagyobb, 19 személyes hőlégballonján repülve megcsodálhatjuk a Kis-Balatont, a zalai dombokat, a tanúhegyeket és a Hévízi-tavat is. A sétarepülés körülbelül 1 órát vesz igénybe, előtte biztonsági oktatást kapunk, a legvégén, landoláskor pedig pezsgővel várnak és átvehetjük az oklevelünket! A pontos útirány az adott időjárástól függ, de egy biztos; az 1 – 1, 5 km-es magasságból gyönyörű lesz a táj, bármerre nézünk is. A hőlégballonozás nem mindennapi program, éppen ezért érdemes legalább egyszer megtapasztalni! Balaton Ballooning + Tipp: BognAIR Sétarepülés, Balatonederics Robogj kisvasúttal! – Szilvásváradi Kisvasút, Szilvásvárad Ha a kényelmesebb és nyugisabb programokat kedvelitek, a kisvasutazást nektek találták ki. A szilvásváradi az egyik legnépszerűbb és legforgalmasabb hazai kisvasút: már a 60-as évektől a turizmus szolgálatában áll, és évente mintegy 200 000 turistát szállít.

Részletes keresés >>> Szálláshely Ajánló Figyelmébe ajánljuk... Úticél Látnivalók, kirándulóhelyek, leírások Belföldi kedvcsináló Utazás & szállás Budapest és környéke Dunakanyar Balaton Tisza-tó Fertő-tó Velencei tó Mátra Fürdők Gyógy és élményfürdők, uszodák, strandok Gasztronómia Vendéglátóhelyek, éttermek Sport, aktív pihenés & szállás Kerékpáros útvonalak Kaland- és élményparkok Síterepek, sípályák Hová utazzunk? Mit nézzünk meg?